Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Ohledně toho transparentu slávistických ultras s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti

Těžko se asi dozvíme pravdu, bude to tvrzení proti tvrzení, a ať už UEFA rozhodne jakkoliv, vždycky se jedna strana bude cítit poškozená. Já se osobně přikláním k názoru, že je dost nepravděpodobné, aby fotbalista, který má ve svém týmu spoluhráče černé pleti, použil proti soupeři primitivní rasistickou urážku.

1 0
možnosti

A pokud ano, není to projev rasismu, ale jen primitivismu za účelem vytočit soupeře.

1 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, přiznávám, že jsem nepochopil. Pokud byla vyslovena ta citovaná věta, pak by se o rasismu dalo uvažovat pouze s dosti krkolomným výkladem. Mohl by to být projev zklamání Kúdely nad tím, že Kamara není dost černý. Bylo by to v podstatě obvinění jeho rodičů, že uzavřeli manželství , aniž měli oba stejný odstín. U některých zvířat se důsledek nevhodného spojení nazývá synonymem sprsknutý. Mně se ale Kamara zdá černý dost, takže opravdu nevím...

0 2
možnosti

..... pevně věřím, že FIFA incident objektivně vyšetří a zrobí nám jasno, co všecko nebo keho ten Kúdela vlastně urazil,- ešivá jako jedince či černou rasu obecně, nebo jen Sierru Leone, event. Finsko a nebo snad, doboha, všecky naráz (?),- ...... "vymknuta z kloubů doba šílí" a tenhle šaškec je následek!R^

2 0
možnosti

Tak uvidíme, co z toho bude.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britsky-tisk-tvrdi-ze-zna-rasistickou-urazku-od-slavisty-40354547

Osobně si myslím, že Kúdela kul železo, dokud bylo žhavé. Rangers tekly nervy, tak co toho nevyužít? To je bohužel častá taktika a nemysleme si, že bílá na dresu znamená čistotu sportu. To je Tvrdíkovo chucpe. Jinak Rangers hráli jako prasata.

0 0
možnosti

3 minuty před koncem, dva góly k dobru, hrají proti devíti a Kúdela kul železo :-) Tak to jo. Viděl jste ty dva zákroky těsně předtím? 85:15 žlutá a 86:30 taky žlutá? A to ta druhá byla spíš taky na červenou za to dohrání, když do Kuchty kopali. Já se pak nedivím, že mu něco řekl, ať už to bylo cokoliv.

7 1
možnosti

Fotbal je stejně úžasnej, stačí jeden zápas a covid je po několika dlouhých zimních měsících zapomenut ( alespoň na chvíli ).

7 0
možnosti

O všem si čtu tady poprvý, takže nejsem v obraze. Ovšem to, že "Slavia se ústy svého šéfa Jaroslava Tvrdíka zaručuje za Kúdelu..." pro mě žel neznamená vůbec nic, protože panu Tvrdíkovi prostě po jeho politických angažmá nevěřím ani slovo. Ale to jen tak na okraj.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Gerardovi nevěřím ani slovo, protože člověk, který naordinuje hráčům takovouto likvidační taktiku, je stejně špatný jako rasisté, možná horší.

11 0
možnosti

Na nezneužívání privilegií to chce asi vyšší mozkovou soustavu, protože i zvíře se naučí, že když je odměňováno za činnost, víc té činnosti přinese víc odměny.

Naučili jsme určité skupiny řvát rasismus a došlo to tak daleko, že korporace učí zaměstnance být méně bílí. Přitom být méně bílý neznamená dle nich řvát rasismus a čekat na odškodné. Dotyční by měli pracovat úplně stejně jako dosud, jenom uznat, že běloch je fujky. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik