Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Sice trenér Glasgowa řekl, že to slyšeli i jiní hráči, což se s výjimkou babišových idnes a lidovky píše skoro všude, ale takovými podružnostmi si přece náš pan znalec fotbalu nenechá svoje hezké vyprávění pokazit, žejo.

0 1
možnosti
Foto

Šeptal mu to do ucha, ale teď bude tvrdit i brankář na druhé straně hřiště, že to určitě slyšel. Sám ovšem nechápu, proč mu šeptat za stavu 2:0 do ucha cokoli, i kdyby to bylo I love you.

0 0
možnosti
JL

Zápas jsem viděl i rozhovory po něm a čekal jsem, zda se budou chtít Rangers pomstít a tipl jsem si, že jo. A vida, kupodivu, prý dostal Kúdela na budku. To je opravdu nečekané. Kdybych měl zhodnotit , co se dělo, s odstupem, tak bych řekl, že Kúdelovi chybí IQ nebo EQ a Slavia by mu měla zakázat cokoliv komukoliv sdělovat a už vůbec ne anglicky, možná česky. Rangers s jejich egy to prostě neunesly a Kúdela předvedl jak se lije olej do ohně. Jako PR-agent Slávie se neosvědčil. Ted mohou Skotové skuhrat, že rasismus - to že málem zabili brankaře, jim nevadí - ale ti rasisti z prahy, my friends, to byla hrůza!

0 0
možnosti
Foto

Jenže kdyby mu nic (samozřejmě nerasistického) nešeptal do ucha, tak mohl být klid. Taky nevěřím, že to rasismus byl. Ale to šeptání do ucha si mohl odpustit.

0 0
možnosti
JN

To je pravda, jenže s ohledem na to, co všechno se před tím incidentem na hřišti dělo, se ani v tomhle směru nelze Kúdelovi příliš divit.

5 0
možnosti
Foto

Milý pane kolego, všechno nejlepší k dnešnímu svátku. Jen je škoda, že covidová opatření zmařila možnost uspořádat pořádnou Josefskou zábavu.

0 0
možnosti
JN

Díky! Já má Josefovské oslavy spojené spíše s košty vína či slivovice, tak asi udělám pro gratulanty aspoň nějaký malý soukromý. :-)

0 0
možnosti
PB

P91e42t96r 41B43u52r76i32a72n

19. 3. 2021 14:59

Jen se optám, protože sám fotbal nesleduji: a poklekli chlapci před zápasem? Protože pokud ano, potom je to v pořádku a dostalo se jim odpovídající odpovědi.

0 0
možnosti
Foto

Nepoklekli, ale srazili na kolena Rangers, což je ještě horší ;-D

1 0
možnosti
JN

Dopustil se opravdu obránce pražské Slavie rasistické urážky svého protihráče nebo ho jeho soupeř očerňuje především z toho důvodu, že neunesl prohru na hřišti?

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767714

Zdravím! Pozor na slovo "očerňuje", které máš hned v úvodu!:-P Jinak přeji vše nejlepší k svátku!

3 0
možnosti
JN

Máš pravdu, to jsem možná nedomyslel... :-) A díky za přání k svátku.

0 0
možnosti
JJ

Co k tomu říct... Kdyby tady byla skutečná svoboda, bylo by to jednoduché. Takto jen souhlas s autorem. Je to smutné, že se vracím do dob minulých, kdy jsem si musel také dávat pozor na hubu a sledovat, kdo poslouchá.

Vražedný zákrok na Koláře prakticky nikomu nevadí. Zato domnělý rasizmus bude přemílán všemi pokrokovými médii do aleluja.

10 0
možnosti
JK

Jenže ho přemílají furt dokola i zdejší blogeři a diskutující, i oni komentují údajný rasismus a nebezpečnou hru soupeře v poměru asi 10:1, vy pokrokovej blogere.

0 2
možnosti
JH

I prohrávat se musí umět....

8 0
možnosti
Foto

Vám taky všechno nejlepší k svátku, Pepíku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik