Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Procpak si delat starosti o "ceskou suverenitu"? Co je to za ve svete neznamy pojem "ceska suverenita"? Cesi ve sve historii vzdy akorat "suverenne" lezli mocnostem do patricnych mist, zpravidla do rozpolcenych casti lidskeho tela.

0 0
možnosti
Foto

J37i25r66i 72B71i96l86i44n24a

13. 11. 2014 20:41

Autor si plete spojenecke zavazky s nasimi demokratickymi spojenci se servilnosti ke komunistickym a jinym diktatorum. Hnus. Rv

0 8
možnosti

Obávám se pane Bílino, že Vy si toho pletete podstatně víc...

5 0
možnosti

J45a58n 27Z44í49m42a

12. 11. 2014 11:18

Nekdo je hloupej, nekdo navedenej. U vas to asi bude\ to druhe.!!

2 5
možnosti

A můžu se Vás zeptat kým? ;-)

1 0
možnosti

Drobná poznámka k tomu radaru. Tento problém má jen 3 varinaty řešení - radar bude a to buď americký nebo ruský anebo čínský ........

Rozdíl je jen v tom, jaké to pro nás bude mít důsledky ......

1 1
možnosti

Správně by měla být čtvrtá možnost, měl by to být projekt NATO ve spolupráci s Ruskem.

2 0
možnosti

Tak pojd uz, musime zvucit...

2 1
možnosti

Tak pane autore, to je strašné, co jste zplodil. Naštěstí si toho nejste vědom, jinak byste se musel jít utopit. A nikoliv až dnes. Blahoslavení chudí duchem ... a tak Vás už ani dál kárat nebudu. On ten Saša Vondra poštěkávání vzteklého ratlíka nejspíš přežije.

10 20
možnosti

Pan Vondra to nepochybně přežije a zrovna tak já bez újmy na zdraví přežiju váš duchaplný a vysoce inteligentní komentář, paní Śauerová. :-)

18 2
možnosti

Jo pan Vondra je kanon.Za své působnosti na Hradě byl tak potentní, že upíchl v takřka shodné době jedno dítě manželce a také svoji spolupracovnici.A za svéo pusobnosti ve vládě se zase ukázal při akci Promopro sekerou v řádu stovek milionů. Takových čestných a morálně silných jedinců je nám potřeba.

17 3
možnosti

Za PROMOPRO převzal politickou odpovědnost, i když v kauze nijak nefiguruje a nebyl ani obviněn. Proti tomu, jak se ke své politické odpovědnosti za nákup nefunkčních padáků postavil pan Kalousek, je to nebetyčný rozdíl.

Myslím, že takových lidí je nám opravdu potřeba. Možná víc než se vším hned hotových Králíků.

3 9
možnosti

Ve Spolkové republice Německo jsou americké posádky. Má tak omezenou suverenitu???

10 9
možnosti

Je tady mimo jiné např. tento rozdíl. Když naše veřejnost nechtěla radar na našem území, USA svůj projekt stáhly. Když se po válce Rusové rozhodli, že si od nás odvezou všechen uran, nechali si ho od našich politických vězňů narubat a odvezli ho, aniž by se někoho ptali. Ten uran údajně měl hodnotu ročního státního rozpočtu ČSSR.

Ono k posouzení ruského a amerického vlivu stačí porovnání životní úrovně bývalé SRN a NDR. Ale kdo nechce, nevidí a demagogicky žvástá.

A mimochodem Alexandr Vondra byl zdaleka nejlepším ministrem obrany, jakého kdy ČR měla. Už jenom to, že zrušil Kalouskovo nařízení kupovat zbraně pouze přes české prostředníky (rozuměj - jeho kamaráda Hávu) a nikoliv přímo, zaslouží ocenění. Proto ho taky Kalouskův FAÚ "vyřadil ze hry". Za bouřlivého potlesku méně chápavých spoluobčanů. Rv

16 13
možnosti

Souhlasím s Vaším posledním odstavcem - jako ministr obrany byl Vondra skutečně dobrý a byl nepohodlný zejména pro Kalouska a jeho známé, když začal důsledně prověřovat korupci při armádních nákupech.

K těm prvním dvěma odstavcům - mně naopak přijde demagogické, když někdo stále srovnává Stalinův či Brežněvův SSSR s dnešním Ruskem...

12 3
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik