Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuji za optání - nevolil a nevolil bych znova

6 1
možnosti
PS

P19e11t29r 11S65k40á37l98a

27. 1. 2015 14:39

Ani já bych nevolil jinak, tedy Miloše Zemana ne. Ale oceňuji, že jako jeden z mála jeho voličů a příznivců jste ochoten připustit, že se dopustil řady chyb.

7 2
možnosti
Foto

Nevolila jsem ho ani v jednom kole a nevolila bych ho ani teď - když se ptáte ;-).

14 1
možnosti
VIO

Díky Bohu je demokracie a máte na to právo :-) přeji Vám to [>-]R^

3 0
možnosti
VIO

R^ Souhlas s autorem. Jsem nesmírně hrdý na našeho pana prezidenta. Jsem šťastný že náš pan prezident je veliký sionista, od dob pana Masaryka pravděpodobně největší sionista v úřadu R^ Dále si cením na panu Zemanovi toho, že mluví na rovinu, nebojí se problém pojmenovat pravým jménem. Ikdyž je to dost lidem nepříjemné snaží se sjednotit západ s východem proti společnému nepříteli celé civilizace. Většina státníků ze strachu před terorismem ustupují arabům, leezou do řitě palestincům a podobně, pan Zeman takový není, i za cenu toho, že ztrácí "body". Většina západních politiků se bojí nazvat věci přímo, z důvodů politické korektnosti, stejně jako média.

Jediné negativum vidím jakožto abstinent v jeho zálibě alkoholu, ale historie ukázala, že i veliký státník může mít tuto zálibu a neřest. Tedy já své volby nelituji a hrdě se kní hlásím [>-]R^ Bůh Vám žehnej pane Zemane

8 7
možnosti
DJ

D80a89v73i96d 77J48a72n96k19ů

27. 1. 2015 14:45

..dyk to říkám, svůj k svému.

0 2
možnosti
TN

Já mám problém zejména s jednou věcí.

U nás je to tak, že kancléř má mít bezpečnostní prověrku.  Budiž, proč ne?

Téměř dva roky je kancléřem člověk, který díky své minulosti touto prověrkou nemůže projít. A po celou tu dobu kancléř předstírá, že o prověrku usiluje a prezident předstírá, že mu tato situace vadí a na prověrce trvá.

To asi budu pravdoláskař a militantní fanoušek Karla z pražské kavárny, že?

12 0
možnosti
JN

Já jsem nikdy nikde nenapsal, že každý, kdo nevolil Zemana, musí být pravdoláskař či příslušník pražské kavárny...

Ke kancléřovi - na místě prezidenta bych si asi na tuto funkci vybral méně kontroverzního člověka, než je pan Mynář. Ale neberu to jako nejdůležitější věc, dle které bych měl prezidenta hodnotit.

0 0
možnosti
OK

Jsou mnohé rysy zemanova prezidentství, která považuji za nemorální, nehodná jeho funkce a škodící této zemi. Je však pravdou, že lidé, kteří volili Zemana, mnohdy jeho chování považovali za správné, protože sobě vlastní. To ovšem obrací pozornost od Zemana k jeho ne nepatrnému elektorátu: Co jsme to, proboha, za lidi?

5 1
možnosti
VIO

Ovšem vycházíte z předpokladu, že se jeho voliči ztotožnili pouze s jeho "negativními" vlastnostmi, nikoliv s jeho pozitivními. Takže odpověď pro Vás: jsme zodpovědní lidé kterým není lhostejný osud dalších generací. Spíše nerozumím proč někdo volil pana kníže, jaké má takový člověk morální hodnoty???

3 2
možnosti
DJ

D31a24v61i26d 83J21a27n76k32ů

27. 1. 2015 14:18

Stále dokola omílaná mantra zemanofilů o tom, že kdo ho nerad, tak se dosud nesmířil s jeho zvolením a je volič KS. Já bych se s ním i smířil, pokud existuje přímá volba, je mi jasné, že většina národa je méně chytrá a má ráda populistické bláboly a jednoduchá řešení a zvolí si svůj obraz, ale ta ostuda co nám ve světě dělá a nehodlám to vše vyjmenovávat, to je teda síla. Naštěstí jsou i dnes u nás ještě slušní učitelé a neoslavují něco tak nekulturního, jako je ta hradní ostuda. Svůj k svému.

12 11
možnosti
FS

Pane Janků,jak jste přišel k tomu,že voliči Zemana jsou méně chytrá? Vy řadíte kam a nebo vás někdo někam zařadil?

5 2
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,15
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik