Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jsou věci, o nichž se prostě mlčí, i když se vidí...tohle probírání natvrdo mi přijde kách a to ale nemění nic na tom, že i několik doktorů z mého okolí opatrně zmíní, že jako lékaři cosi nezdravého vidí. Hyenami nejsou jen tito, co jim není trapné tohle vytahovat jako trumf z rukávu, hyenami jsou v nemalé míře i ti, co se na něm do poslední možné chvíle jako na zdroji svých příjmů povezou a v kandidatuře ho podporují.

8 1
možnosti
PB

I bez etického kontextu je zcela zřejmé, že bezcharakterní Bartík stejně nejspíš kecá.

Vždyť Mlhoš je stále docela švihák.

1 0
možnosti
Foto

Ale už netančí valčík tak lehce a elegantně jako kdysi.

1 0
možnosti
Foto

Při první prezidentské přímé volbě prohlašoval Zeman o Karlu Schwarzenbergovi, že jeho zdravotní stav by mu bránil vykonávat řádně funkci prezidenta. Říkal to přímo Zeman a ne nějaký radní a říkal to o svém o protikandidátovi, což je špína nejvyššího řádu. Navíc to nebyly jediné lži, které o něm šířil. Co mě osobně na tom těší je skutečnost, že KS i přes svůj vyšší věk vypadá dnes lépe, než Zeman. :-)

Ale lidem jako vy to nevadí, budou Zemana volit stejně. :-/

20 10
možnosti
Foto

Zdravotní stav nebo věk? A o jaké chorobě či chorobách Zeman hovořil?

A usíná Zeman také tak často a silně jako KS?

11 7
možnosti
PK

Pokud starý člověk vědomě výrazněji zhubne tak "svěžesti" nejen obličeje to nepřidá. Nejen po letu Praha - Peking. Na jeho místě bych už nekandidoval a věrní sluhové určitě neskončí na pracáku. Nejsem ale přesvědčen že za jeho nástupce budeme "chrochtat blahem".:-)

3 0
možnosti
Foto

To jsou hraběcí rady. Je to jen jeho a jeho věc.

2 0
možnosti
NM

...no toť otázka neb ten pán byl původně u zelených a je jasné,že se ani nezačervená a nyní jen čekám na toho pisálka který si vezme toho pána na "pitevní stůl" a dopodrobna nám zjistí jeho profil a hlavně proč nebo na jaký příkaz to učinil.Vím,že má zde mnoho příznivců a tak jsem zvědav na reakce na jeho ochranu..

2 0
možnosti
Foto

Nejsem lékař, ale myslím si, že pacient s metastázující rakovinou musel předtím často pobývat v nemocnici.

Ale, třeba mé znalosti nejsou dostatečné. Nicméně si myslím, že do zdravotního stavu kandidátů na prezidenta nikomu nic není. Nejsme velmoc a nemáme jaderné zbraně.

7 5
možnosti
ZR

Diskutovala jsem na toto téma s kamarády na FB a divil byste se, v jaké menšině jsem se svým názorem (stejným jako máte vy) byla! Prý je jeho zdravotní stav věcí veřejnou a prý by si to určitě ten radní nelajsl, kdyby na tom něco nebylo.....

5 0
možnosti
Foto

Ten radní je z Brna. Takže klidně lajsl, tam je totiž možné všechno.

1 0
možnosti
DB

Každopádně, když se na takovou zprávu jde logikou je hned několik věcí nápadných, které jste správně pojmenoval...........jak je možné, že nějaký radní v nějakém městě má možnost nahlédnout do zdravotního spisu prezidenta....a jak to, že i když by tuto možnost skutečně měl, prostě si to nenechá jen pro sebe.....ale proč má nutkavou potřebu něco takového zveřejnit???

I zdraví prezidenta je jeho soukromá věc i když se to dnes tak nebere..........ale mělo by..........jen sám prezident či jakýkoliv jiný pacient má právo svůj zdravotní stav zveřejnit.........nikdo jiný...a policie by měla šetřit únik soukromých osobních dat prezidenta....

4 1
možnosti
Foto

Obávám se, že členové hradního týmu Miloše Zemana budou usilovat o jeho znovuzvolení stůj co stůj bez ohledu na jeho zdravotní stav.

7 5
možnosti
Foto

O své znovuzvolení usiluje především Zeman sám.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik