Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Dobře jste to zhodnotil pane Nožičko. Myslím, že jste se trefil do černého. U Babiše je to s tou KSČ stejné jako s jeho StB. Bez obou by nemohl za komunistů dělat zahraniční obchod a jezdit na západ. V současné době Babiš mluví několika jazyky (anglicky, německy, francouzsky, rusky, česky a slovensky), což velmi dobře využívá při nejvyšších jednáních v EU. Nemá jenom negativní vlastnosti, jak neustále kritizuje opozice.

8 3
možnosti
JN
JL

Miroslav Kalousek křesťan naprosto prokazatelně je. To je nezpochybnitelné.

6 0
možnosti
JN

A mohu se zeptat, čím konkrétně to dle Vás prokázal?

1 0
možnosti
DV

D21a19v17i82d 55V14l48k

1. 7. 2018 23:00

Já jsem zvědav , kdy najdete odvahu trefovat se do někoho opravdu momentálně mocného u vesla. Otírat se neustále o Kalouska , který tak nějak teď sedí na lavičcemi mi připadá takové lehce nechlapské..

12 6
možnosti
JN

Odvahu? V dnešní době Davide opravdu nevidím nic odvážného na tom, když bloger či novinář napíše článek, trefující se do kteréhokoliv politika (ať už je vládní či opoziční). Ostatně, pokud se Vám bude chtít projít můj blog několik let zpátky, tak zjistíte, že do Kalouska jsem se trefoval, i když byl u vesla. Zrovna tak do Topolánka, Klause, atd.

13 1
možnosti
Foto

Ach jo, Josefe... to je patálie. Všichni mluví o problematické podpoře komunistů (kteří tak nějak konstantně jedou svoji lajnu od třicátých let ) a celkem nic nového od nich nelze čekat.

O podpoře ČSSD si my dva nebudeme moc povídat, víme jak to je;-) (na začátku jsme to viděli stejně, teď Vy vidíte naději, já průšvih...)

A Babiš?

Pokud Vy osobně od něj čekáte něco jiného než další podraz na ČSSD, je mi líto ale není Vám pomoci.

11 7
možnosti
JN

Že Babišovi se bezmezně věřit nedá, to je nejspíš jasné úplně každému v této zemi. Ale ČSSD si většinově vyhodnotila, že i přes to všechno je pro ni lepší být ve vládě a mít možnost prosazovat svůj program, než být v opozici. A já s nimi v tomhle souhlasím.

7 0
možnosti
RC

"prognostikoval" nebo prognozoval??

Velkokapitalista nemuze usilovat o navrat komancu? Ani kdyby zde existovalo neco jako komancismus cinskeho typu?

Kalousek usiloval?

Co kdybyste si precetl toto?

"Hovořili jsme o možnosti koaliční spolupráce. Byla by to menšinová vláda, která by hledala podporu napříč politickým spektrem, v případě komunistů předpokládám nějakou formu umožnění vzniku," uvedl Kalousek po jednání s Paroubkem.

"Je-li to cena za to, že bude zachována politická pluralita a vrátíme-li se k poměrnému systému, je to cena, kterou jsem ochoten navrhnout orgánům strany," řekl lidovecký předseda na otázku, zda mu nevadí, že by takovou vládu museli tolerovat komunisté. Kalousek přitom před volbami patřil k nejhlasitějším kritikům častého společného hlasování poslanců ČSSD a KSČM.

"

3 1
možnosti
Foto

Poslední věta vystihuje to podstatné - že to byl názorový veletoč (u Kalouska běžný). Vím jinak, že p. Fialu chválíte, že drží slib, že nepůjde do vlády s Babišem, proč u Kalouska vám nevadí, že slib tehdy nedodržel?

5 0
možnosti
MK

M28i19l43a25n 45K77e40s58l

1. 7. 2018 21:27

Kdyby ODS myslela hlavou, tak po nabídce Babiše ke spolupráci nabídla by ANO to ,co komunisté.Vládu tolerovat a ne v ní být.Mohli být hrdí na to ,že zachránili kapitalismus v Česku.

3 7
možnosti
RC

Dost hloupy napad. Porad by to znamenalo trestne stihaneho premiera...

2 5
možnosti
Foto

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.

Troufám si tvrdit, že socialismus, tak jak jsme jej znali tenkrát před 89, ten už se v tehdejší podobě nevrátí. Ale je nutné si definovat, co to tenkrát vlastně bylo. Vláda všehoschopných omezenců, kde komunistická ideologie sloužila jen jako zástěrka pro udržení si dosažených vedoucích pozic. A soudruzi se jo snažili, aby se mezi ně někdo schopný, inteligentní a s morální integritou nedostal. A tady se kruh uzavírá, situace se opakuje. Jen ta technologie moci je propracovanější a manipulace s lidmi je násobně jednodušší.

Vaše posedlost Kalouskem je úsměvná. Možná by chtělo pochopit co se tenkrát Kalouskovi podařilo tím tahem dosáhnout. Ale to je vyšší dívčí.

19 3
možnosti
Foto

Tesat do kamene: "Vláda všehoschopných omezenců, kde komunistická ideologie sloužila jen jako zástěrka pro udržení si dosažených vedoucích pozic. A soudruzi se jo snažili, aby se mezi ně někdo schopný, inteligentní a s morální integritou nedostal."

Bohužel princip zůstává pořád stejný, bez ohledu na ideologie jako takové.

9 0
možnosti
PB

Jsou však tyto obavy opodstatnělé? Opravdu je někdo přesvědčen, že díky tomu, že se nová vláda bude opírat i o hlasy komunistů, hrozí reálně v naší zemi znárodňování, kádrové prověrky nebo snad zatýkání politických odpůrců?

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=668990

Tak tohle si myslím netvrdí mimo šílenců snad nikdo. Popravdě jste si sám vymyslel bombastický pseudoproblém a ten ve svém blogu rozcupoval na kousky. Odpůrcům dnešní komunistické nomenklatury u moci spíše vadí, že ta druhá, mírně větší část voličstva, prodala své demokratické nadšení za koblihu a pár hultvátských bonmotů. Ale ono je to švejkovství znát i na blozích. Stačí napsat článek o tom, že Češi jsou otroci sloužící západnímu velkokapitálu a musím mít karmu 30 a výš automaticky. Kdežto seriózní pojednání o tom o kolik milionů ročně okradou beztrestně neplatiči ročně své věřitele bude mít možná s bídou skvostných 15.

Takže ta naštvanost antikomunistické části obyvatelstva spíše pramení ze skepse vůči vlastním spoluobčanům než z toho, že si Babiš pomocí ukradených dotací koupil i Boží mlýny.

8 3
možnosti
LH

57 procent je v pohodě s vládou a řeči o znarodnovani a návratu roku 48 tak o tom tady psal nejeden Blogger.

3 0
možnosti
JK

Babiš je privatizační kmotr a univerzální slibotechna s mentalitou prodejce hnojiva. Známým a schopným osobnostem na začátku hnutí nakecal hory doly, když se po volbách 2013 ukázalo, co má doopravdy za lubem, všechny odešly a zbyla mu banda třetiřadých neschopných patolízalů typu Ťok s jeho výběrem mýtného, zasypanou dálnicí a permanentním odsouváním jakkoli potřebných staveb donekonečna. Z nich po osmi měsících ustupování požadavkům KSČM sestavil něco jako strašidelný zámek, kde ani opsaná diplomka nevadí, aby se příslušná ministryně ujala úřadu. I nyní by znovu vyhrál volby.

Lidičky, kam jste dali rozum?!

26 2
možnosti
Foto

Ano, vyhrál by zase volby a to plným právem. Mezi slepými jednooký králem.

5 4
možnosti
Foto

Pane kolego, máte pravdu, a proto souhlasím s titulkem atp. jen ještě dodávám. Malá česká dušička co se na vše vymlouvá, opisuje, závidí, intrikuje neustále kolem sebe...JE CELÁ OBALENA BOLŠOJ RUSKOU PROPAGANDOU... a i kdyby se zde cokoliv dělo...viz počet agentu v Česku a jiných zemích, stejně se vše bude řídit PUTINOVOU PROPAGANDOU. Tak hodně štěstí v psaní, já už to pomalu vzdávám...nejen na iDNES.CZ...RIGIDITA LIDÍ CO MAJÍ PODMÍNKY K UČENÍ, SOCIÁLNÍ ZÁZEMÍ je odstrašující i pro ostatní národy, nebo ́t jde o pandemický fenomén.:-([>-]EU

0 6
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik