Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... jednoduchá rada!,- postupujte dle vlastního uvážení, rozumu a zkušeností, které jste za léta praxe nabyl. Každej sme nějakej - někdo bude "pes", jinej benevolentní, nemálo bude těch, kteří naprosto rezignovali a je jim to jedno. Doporučení MŠ event. neziskovky jsou a zůstanou jenom "doporučením"!,- jako profík si to stejně vodřídíte sám a hlavně po svým [>-]!

16 1
možnosti
JN

V tom máte určitě pravdu - problém by to byl pouze v tom případě, pokud by ředitelé některých škol vzali to doporučení ministerstva, opřené o názory neziskovek, jako nařízení.

7 0
možnosti
AL

Je Covid-19 důvodem k tomu, aby se školství řídilo radami neziskových organizací?

--------------------

Skvělý postřeh.

Karma.

R^

19 1
možnosti
Foto

A občane Ličko, ještě milujete svobodu a demokracii? Nebo pro neziskovky to neplatí a měly by se zakázat?

1 4
možnosti
Foto

Asi jedinou pozitivní věcí, kterou korona přinesla je přerušení školní docházky. Daňoví farmáři ale dobře ví, že to nesmí trvat tak dlouho, aby lidé nezjistili, že lze děti vzdělávat i bez, státem organizovaného školství.

3 2
možnosti
VH

Ono vzdelavat lze leccos, ale vzdelani tim nedosahnete.

2 0
možnosti
MH

Řešíte blbosti. Mnohem větším problémem je návrh Babiše, aby děti chodily do školy s rouškami. Jak si jistě pamatujete, já jsem byl jeden z prvních, který vyzýval, aby se roušky nosily v obchodech, hromadné dopravě apod. Ale aby děcka seděly celý den s hadrem na hubě, to může vymyslet jenom náš deme.tní premiér. Zdraví nade vše. Jo, a ještě vydrží celou dobu metr od sebe. ;-D

4 0
možnosti
VB

Tak Babiš toho navrhl více, roušky jsou jen vytržené z kontextu. Nevím, proč by třeba děti z 1. stupně nemohly chodit do školy na 2 hodiny v Po a ve St a druhá půlka v úterý a ve čtvrtek - jen na matematiku a češtinu, případně cizí jazyk, a provedl se výklad, vyhodnocení domácí práce, zadání úkolů na samostudium,...Po jednom v lavicích, rozděleny do dvou nebo tří skupin,...V některých státech toto zvládají, proč to nejde u nás?

I ve fabrice mají oddělené směny, rozdělené pracovníky na skupiny,.. Fakt nevím, proč by to nešlo ve školství. Pochopitelně doplněno dalšími opatřeními. To by se ale ministerstvo školství muselo vrátit z dovolené a začít něco dělat.

3 0
možnosti
Foto

Objektivní hodnocení takhle na dálku je nesmysl.

Soudím, že děti se vrátí do školy až v září a v tom případě nejobjektivnějším hodnocením bude letošní pololetní hodnocení.

3 0
možnosti
Foto

Tak zatím to vypadá na začátek školy v půlce května s rouškami....oproti základkám to budete mít jednodušší, nějak si nedokáži představit děcka na prvním stupni ZŠ v tomto rouškovém systému.

1 0
možnosti
JN

Těžko říci - ta děcka na prvním stupni mohou být na druhou stranu zodpovědnější než někteří sedmnáctiletí.

4 0
možnosti
Foto

Tak co s tím? Napsat tomu ministerstvu, aby s těmi konkrétními neziskovkami nespolupracovalo? Nebo se můžete na ten pokyn vykašlat a dělat to po svém? Pak je ale ten blog o ničem.

4 3
možnosti
JN

Pane Flaško, děkuji za Váš názor. Také bych Vám rád napsal můj názor na Váš dnešní blog, ale bohužel jste pod ním diskusi neotevřel... :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,05
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik