Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Nemohu reagovat, na ČT se již dlouho nedívám, ale platit za to musím....Dívat jsem se přestal po jednom pořadu pana Moravce, kdy zcela jasně podporoval svou manželku (pana Pospíšila). Jedná se o střet zájmů, a o vyváženosti nemůže být vůbec řeč.

15 2
možnosti
VV

Vidím, že hlavním předmětem diskuse je opět to, jak probíhá diskuse. :-)

1 0
možnosti
JN

Bohužel máte pravdu. :-)

2 0
možnosti
SB

Ten redaktor Řečník byl opravdu trapný. Asi zapomněl, že není v USA.

1 1
možnosti
ŠN

U nás se žádné online nekoná. V pondělí dostaneme rozsah stran a na konci týdne vyfotíme a odevzdáme. Jde o 1. a 2. třídu základní školy. Já docela chápu, že takovým malým dětem je nejlíp, když jim to někdo vysvětluje na přímo a nezlobím se na nikoho, nikdo si tu situaci nevybral, nikdo pandemii nechtěl, ale dost mě mrzí, že se pořád zdůrazňuje, jak to mají učitelé těžké, jak musí učit online atd.

Tak já bych chtěla říct, že své děti teď opravdu učím já s manželem, ne škola. Ale znovu, nevadí mi to, jen jsem alergická na neustále zdůrazňování, že škola teď probíhá online. Rozhodně ne všude.

1 0
možnosti
JN

V tom máte pravdu, přijde mi, že ten termín "online výuka" správně nechápe řada lidí včetně mnohých novinářů.

1 0
možnosti
JP

Nožičko, jako středoškolský učitel bys mohl pochopit pokrytectví babiše- v začátcích zachránce národa, když začalo jít do tuhého, poradili mu, ať se v tom vymáchají ostatní, nyní zřejmě po odeznění nejhoršího mu poradili, že zase bude on ten nejlepší.

10 7
možnosti
TT

Je fajn, že vás pobavila naivita dotazu paní Vitovské.

Ale je zvláštní, že vás nepobavila naivita nápadu premiéra, že by se s ním (s vládou) měla ČNB podělit o zisky. Nebo naprostá neznalost legislativy? Nebo že by to nebyla naivita, ale pokus o podnícení svých voličů k útoku na ústavu?

Tam vás zase mohla zaujmout uznalost redaktora k funkci. Jediná smysluplná otázka, která měla následovat, byla jestli se se státem nechtějí podělit o zisky firmy, které se na krizi slušně opeřily, třeba Preol.

12 1
možnosti
IP

Bohužel s tím, že moderátoři v ČT nejsou ochotni či schopni uchopit myšlenku diskutujícího a rozvinout ji musím souhlasit, taky mě nemile překvapuje útočnost moderátorů, pokud diskutující něco vytkne samotné ČT, bohužel taky nezklame osvědčená taktika, napsat, že vlastně armáda je k ničemu a máme karmu, armáda je tady bohužel léta podfinancována, a nemluvím o tom, že i to málo se investuje nesmyslně a koncepce armády je více méně k pláči. Podívejte se na slavnou přehlídku k 100.výročí ČR, člověku se chce brečet, když poslouchá "zbraňová koncepce ze sedmdesátých let." a to byly ty novější, zálohy nám pochodují se samopaly vz.58!!!, jak by se asi doplňovala munice když armáda má ráži 5,56 a bude doplněna lidmi se zbraní ráže 7,62? To málo co máme si neumíme ani chránit, kde jsou například ochranné vesty pro vojáky?, kde jsou spojovací prostředky, kde je mobilita? vytáhneme V3S? hlavně že zpráva, že ministerstvo zdravotnictví si v klidu prošustruje 1,2 mld Kč za souběžný nákup respirátorů s ministerstvem vnitra nikoho nevzruší

1 0
možnosti
Foto

Občas jsou dotazy moderátorů vskutku až útočné. Ale co je horší - zhusta netuší souvislosti a dokonce neposlouchají odpovědi. Jsou zaměřeni na "své domácí úkoly" = vypracovali si pár otázek, a že se situace změnila, jaxi nezaregistrovali. To je u placené veřejnoprávní TV fakt humus.

14 4
možnosti
MV

"neutocit" ume dokonalel pan Soukup na Barrandove... a jak dopadl?

3 0
možnosti
MK

Ti moderátoři jsou výkvět.......

11 0
možnosti
JL

Mně ty dotazy připadají naprosto seriózní a k věci.

10 6
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,73
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik