Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Suchoň se sice mohl ptát uhlazeněji, ale podstata jeho otázek byla naprosto věcná a na místě.. Kubek místo odpovědi začal arogantně plácat něco o demagogii, kterou mimochodem předvedl sám tím svým výrokem... A korunu tomu nasadil Hořejší... Připadá mi, že to pánům nenadálý prostor v médiích trochu stoupl do hlavy...

Co mě však překvapilo nejvíce, byla ta omluva... jakobychom začínali žít v atmosféře strachu, kde je s některými lidmi dovoleno jenom uctivě souhlasit.

Pan Nožička vystihl zcela přesně podstatu celé věci... R^

10 8
možnosti
ZS

Bez karmy.

Suchoň to přehnal a byl agresivní jak Moravec. Tečka.

Díky panu Hořejšímu za jeho reakci.

18 8
možnosti
RK

Přehnal to i Kupka, byl hysterický.

0 0
možnosti
OD

O67t82a 54D87v39o61r98a31k

28. 10. 2020 12:56

Pane Nožičko asi mi ta čínská chřipka, kterou mám za sebou zatemnila mozek a já s Vámi opět naprosto souhlasím. Ale naprosto vážně pokud lidem nedáváte jasné instrukce a osobní příklad pak těžko můžete chtít pochopení. Karma

4 6
možnosti
JO

Asi jste nepochopil, že věta s biomrkví byla použita jen jako příměr, a že pan Kubek se nám snažil říci, abychom minimalizovali potloukání se po místech s velkou hustotou lidí a nezvyšovali tak pravděpodobnost přenosu nákazy.

Ale u vás mě to nepřekvapuje. Vaše přesvědčení o správnosti vašich názorů je vždycky za hranou.

18 7
možnosti
MS

Proboha co je to za lékaře, který místo toho aby hledal slova povzbuzení a naděje strašil katastrofický scénáři?

Tento člověk žádnou lékařskou etiku podle mě nemá, pokud to trochu jednodušší vychází mi tedy že buď je tato osoba zkorumpovaná anebo jedná na něčí objednávku.

Vždyť strašení a útočení na běžné obyvatele je prakticka jez hojně využívají různé teroristické skupiny po celém světě.

Tento pan doktor a jemu podobní, v v dnešní době zneužívají současné situace k totalitním praktikám, které jsem doufal že se nikdy nevrátí.

7 10
možnosti
RK

Moderátor konfrontovat pana doktora Kubku s apokalyptickým výrokem. Samozřejmě že jsou místa kde je riziko nákazy vyšší. Neprokazalo se že by rizikem byli obchody. Rizikem jsou kanceláře, uzavřené prostory. Venkovní prostory by problém být neměl. Pan doktor Kubka zbytečně obviňoval lidi, kteří si na trzích něco koupili.

10 7
možnosti
PS

P15e85t31r 92S71o97u20č69e92k

29. 10. 2020 8:18

Mylite se! Venkovni prostory jsou take problem. Procentuelne mensi, ale problem. Rozhodne ne tak nicotny, jak tu naznacujete. Rv

1 1
možnosti
VK

Další z blogů typu "neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde".

O co šlo panu Kubkovi je jasné, viz:

"Kubek lituje, že moderátor exhiboval. Nejde o trhy, lidé nesmí nikam, míní"

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-milan-kubek-sef-lekarske-komory-hadka-s-moderatorem-tv-nova-opatreni-koronavirus.A201027_120705_domaci_chtl

2 1
možnosti
MK

Jít na trhy je thlé samo o sobě. Ale bavíme se zde o čtecím zařízení,kterým je Petr Suchoň a odborníky,profesory z oboru lékařství. Jeho práce je se zeptat,ne polemizovat,něco se dozvědět a napadat.....bylo to hloupé,neprofesionální a hlavně směšné od člověka,kterého práce je dohlednout na čtecí zařízení.

6 4
možnosti
RK

Přesně. Zeptat se. Co na tom, že neodpoví.;-) Představte si rothovor s Babišem. Ten prakticky nikdy neodpoví na položenou otázku. Asi máme na politické moderátory jiné požadavky. Mám rád ty, kteří jdou na dřeň, chtějí odpověď na otázku a politiky konfrontují s jejích dřívějšími výroky a činy. Vy zase rád Xavery.

4 3
možnosti
Foto

Propaganda postrádá zpětnou vazbu, vymkla se z kloubů a myslí, že si může vše dovolit. Ke dR^

3 2
možnosti
MK

Pane autore nesouhlasím. Koubka nemusím, ale média si v poslední době osvojují co jim nenáleží. Ovlivňují veřejné mínění bez znalosti situace. Nechte to na lidech co mají data a informace a nehodnoťte o čem nic nevíte. Postelí bude asi dost, ale lékařů a vyškolených sester meme konečný počet a o to tu jde. Vůbec tu nejde o nějakou mrkev a divím se tomu, že ty trhy někdo povolil.

14 7
možnosti
RK

Myslím, že trhy pod širým nebem jsou daleko bezpečnější než Kaufland s košíky a akcí pro seniory.

8 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik