Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Děkuji Vám , za tento blog. Mluvíte mi z duše. Pan Kubek by měl chodit na nácvik k paní Drtinové, když nezvládá komunikaci s moderátorem TV Nova. Tam bby teprve poznal , co je to někoho dusit. Mimo jiné ono pan předseda ČLK se neumí chovat . V pořadu Máte slovo , byl několikrát usměrněn paní Jílkovou, snažil se neustále vykřikovat že si mají všichni nasadit ve studiu roušky i přes upozornění paní Jílkové, že moderátoři a hosté mají výjimku a nic neporušují. Pan Kubek pokoj nedal. Velmi to rušilo první polovinu pořadu. Po důrazném opětovném upozornění již přestal vykřikovat do éteru.

6 7
možnosti
LK

L44u86b48o35š 16K12r97i11m34l

28. 10. 2020 8:10

Přijde mi, že většině diskutujících uniká to podstatné. Moderátor se, dle mého názoru, snažil získat odpověď na otázku,zda je vhodné ukazovat nakupující mrkev jako viníky současné situace. Nenávisti ve společnosti je již více než dost a dá se to jednoduše dokladovat na tom, že stále ve společnosti je přítomno, že za to mohou lyžaři, kteří jeli do Rakouska a Itálie.

21 5
možnosti
PS

P44e71t49r 72S19o46u43č77e62k

29. 10. 2020 9:05

Prijde mi, ze to pdstatne unika vam. Nikdo netvrdi, ze nakupujici jsou vinici, ale prinejmensim "spoluvinici" soucasneho stavu a to svym chovanim, jako i ostani, kteri se chovaji stejne.

Ano, nenavisti ve spolecnosti je vice nez dost, zamyslel jste se nad tim odkud ta nenavist vychazi a kam smeruje? Kdo na koho utoci a kdo je napadan?

Vinu lyzaru nikdo nevyvratil ani nezpochybnil, ale to neni podstatne. Vir by se k nam dostal i jinou cestou, coz dokazuje nyni cela Evropa.

0 0
možnosti
Foto

Pan Kubek má prostě smůlu, že nebyl v ČT. To by to od vás ČT pěkně schytala.;-D

5 1
možnosti
JN

Na druhou stranu má štěstí, že veřejně nepodporuje Babiše - to by to řádně schytal od Vás a tomu moderátorovi Novy byste nejspíš vytkla, že byl na pana Kubka příliš mírný. ;-D

3 0
možnosti
AM

Co tady obhajujete ? Nakupování biomrkve a dalších pitomin je opravdu zbytné. Kubek má 100 % pravdu. Asi vám to neučení leze na mozek ;-O;-O;-O

10 9
možnosti
JN

Vyjma tohoto týdne, kdy není kvůli prázdninám ani distanční výuka, učím stále, takže máte ohledně mě opravdu zbytečně či zbytné starosti. ;-)

1 4
možnosti
Foto

Dobře napsaný text. Panu prezidentovi Kubkovi asi z té neblahé situace ve zdravotnictví dochází nadhled... ani se mu nedivím. A agresivitě se také nepodivuji, stačí se rozhlédnout po sociálních sítích.

1 5
možnosti
Foto

Pane Josefe, všechno si musí člověk převést na to, jak by se zachoval sám. Šel byste v této době na trhy? Já ne, i kdyby tam zadarmo rozdávali třeba zlacenou mrkev. Že se nemohou dodržet na trzích rozestupy, to je snad jasné. Máte pravdu, že v supermarketech to nebývá lepší, jenže já mám pocit, že takoví lidé, kteří courají po trzích, courají i v dalších obchodech. Já chodím nyní nakupovat jen to nejnutnější, proběhnu, snažím se o rozestup a rychle pryč. Akce a slevy mě vůbec nezajímají. Před týdnem zemřel známý, ne s covidem, ale na covid, nebyl ani starý, ani nemocný. Opatrujte se.

22 1
možnosti
RK

Nejhorší smrt je z vyděšení. Já bych šel na trhy pod širým nebem, vy se budete matlat s vozíkem po Jednotě.

4 9
možnosti
PS

P62e98t37r 51S31k50á59l57a

27. 10. 2020 20:55

Opět příjemné překvapení a karma.

1 3
možnosti
MK

Myslím, že se kvůli biomrkvi naštval spíše moderátor.

A asi neví, že mrvičky vybalují z pytlíku z Billy, náplavkáři.

6 2
možnosti
RK

A vy to musíte vědět. Váš stánek s bramborami je vyhlášený a dalece překračuje věhlas náplavky.

0 4
možnosti
JP

Pane Nožičko, podobně jako mnoho dalších zdejších diskutujících se s Vámi většinou příliš neshodnu, ale již podruhé musím poděkovat za Váš blog a dát karmu. Díky.R^:-)

8 4
možnosti
JN

Rádo se stalo. Já také děkuji a jsem samozřejmě rád, že byť se s některými třeba neshodnu na politice, tak v tomhle ano.

1 0
možnosti
JP

Nevím jaký Bartoš kde nakupuje a je mi to úplně jedno... VLÁDA ČR a nikdo jiný ve svých záchvatech aktivity, kdy se ex post snaží dohnat to, co v létě hrubě podcenila, vymýšlí jedno nařízení za druhým. Do nařízení dává (zřejmě náhodně vygenerované) výjimky a dodatky. Lidé se snaží v rámci těchto se neustále měnících nařízení a direktiv dělat alespoň ty činnosti, které jsou zatím ještě povolené. Pro ty pomalejší - farmářské trhy na Náplavce byly zcela dle litery tehdejších nařízení. Magistrát, který nemůže sám o sobě trhy prostě zakázat, požádal pořadatele, aby akci zrušili či přesunuli - ti se ale k ničemu takovému neměli. Policie ČR, která byla celou dobu na místě, neshledala žádné pochybení. Co jsem tak viděl na fotografiích, roušky měli všichni, přesně jak nám vláda nařídila pokud nejsme venku schopni dodržet dvoumetrové rozestupy...

Tak co byste prosím ještě chtěl? To, že tam bylo poměrně dost lidí je celkem jasné, aniž by se člověk musel nechat manipulovat záměrně zkreslenými fotkami z Náplavky pořízenými přes teleobjektiv. Rozkaz v redakci zněl jasně - potřebujeme na titulku něco skandálního (ostatně jako kdykoli jindy). Ale jak za to mohou normální lidé, kteří si tam šli nakoupit? Nijak, kromě toho, že projevili nižší míru zodpovědnosti a vyšší hazardu (nebo nad tím vůbec nepřemýšleli, ukolébáni tím, že nečiní nic nelegálního). Ale od toho bychom tu přeci měli mít právě tu vládu, aby nám řekla co je rizikové, jak moc, případně z jakého důvodu nám co zakazuje. Osobní odpovědnost je velice důležitá, ale aby vláda něco dovolila (navíc extra na výjimku), a pak nám doslova nadávala (speciálně náš premiér), že této výjimky využíváme, to je naprosté chucpe. Tomu, že pan Kubek vyšiluje do jisté míry rozumím - je vyděšený, a z jeho perspektivy tam chodící nakupující balancují na hraně sebevraždy. Ale ať řekne, kdo je za to zodpovědný - tedy vláda, a neobouvá se do normálních lidí. Výpad moderátora byl naprosto neprofesionální, souhlas. Ale pan Kubek by se měl uklidnit

2 6
možnosti
JP

Toto byla reakce na pana Nedvěda, a jeho: "To víte, když na trzích nakupuje i pan Bartoš, tak je přeci jasné, že je to v pořádku tam být. Žádný strop, čerstvý vzduch.....jen mi není jasné, proč se pozapomíná na skutečnost, že rouška je jen omezení možnosti přenosu toho hnusu. Není to 100%. Tedy každé takové masy lidí je tak trochu riziko. Výpad redaktora byl odporný, stejně jako výpady redaktorů ČT na toho času vládnoucí politiky, a protlačování opozičníků kterým nezakrytě nahrávají pokud sami zapomenou něco na vládě zkritizovat a pošpinit. A důvěra ve vládu? Snížení díky Prymulovi? Je zajímavé jak se tím ohánějí nejvíc ti, kteří se vysmívali a vysmívají koblihám, že mají svého guru. Přitom to vypadá, že oni nemusí myslet, jednají podle vedoucího politika."

Nějak se mi to nepřiřadilo, omlouvám se. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik