Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nevím zda smím napsat, neboť netuším, zda a na kolikátou minutu máte vsazeno s tím, že se tady objevíme s panem Poborským. Tak snad jsem se trefil a vy vyhrajete opravdu velké peníze. :-)

A nyní k vašemu článku. Pan Ševčík je mi ukradený a nijak ho neřeším. Sice o tom pochybuji, ale ti, kdo ho volí snad tuší, že má odbornou a morální způsobilost k tomu, aby svou funkci vykonával správně.

Horší je to s fotbalistou Ljovinem. To, že je to ruSSák je jedna věc.

Od ruSSáka se odsouzení válečných zločinů jejich vůdce, prostě neočekává. Naopak. Očekává se, že až se vrátí do vlasti, bude ČR pomlouvat, hodí na nás nacismus, hloupost a naprosté nepochopení putinovi "mírové operace". Ostatně, jeden šašek z Bohemians už nám předvedl, co jsou ruSSký sportovci zač a jaký mají charakter.

Závěrem mého příspěvku snad zmíním, že Ljovin nejen že netleskal, ale mnul si ruce. To asi víme, co v našich končinách znamená. To, že poté zůstal v kádru Slovácka je ostudou tohoto týmu a jeho vedení. Z druhé strany však asi ani zde nemohu čekat morálku když vím, že tenhle klub se veze na vlně Mlynářovo fanouškovství. Jak nám ostatně ukázaly odposlechy.

9 4
možnosti
Foto

A co takový Honza Kuchta? Český reprezentant, bývalý hráč Slavie Praha, který v současnosti obléká dres Locomotiv Moskva. Co si myslí nebo nemyslí o válce na Ukrajině, určitě nikde veřejně neřekne ani nenapíše. Nicméně mně osoobně je tahání politiky do sportu proti srsti. Včetně toho hromadného poklekávání hráčů před zápasy v Premiere League

9 0
možnosti
Foto

A odsuzovat jste takhle ruskem organizovaný státní doping?

0 0
možnosti
Foto

Patřím mezi ty, kteří s vámi souhlasí, a dal jsem karmu R^ Já sobně pana Ševčíka neznám, ale jeho ekonomické názory a postoje mi jsou hodně blízké. Nicméně dost dobře ho znala z dob studií na VŠE jedna moje zaměstnankyně, která na něho nedala dopustit. Podle jejích slov byl mezi jejími spolužáky a spolužačkami hodně oblíbený...

4 0
možnosti
Foto

Kam až může akademický senát, potažmo VŠE klesnout.

6 2
možnosti
JZ

Pokud by se potvrdil jako pravda, že pan Ševčík žehlí svoje dopravní přestupky přes kamarády nebo že šikanoval studenty, tak to by už byly důvody, aby odstoupil z funkce děkana. Ale uznávám, pouhý názor na Rusko je slabota.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
LS

Samé dobré zprávy, že?

I ten borec s chlebíčky které ozdobil zetkem je nevinný.

Dnes se zadařilo.

4 0
možnosti
JH

J67a52n 85H65a95r90v48a63n

21. 4. 2022 15:37

Ale kdeže, toho s těmi chlebíčky jenom vyhodili z vedení jakési organizace.

Ale správně ho měli zavřít až by zčernal !:-([UA]

4 1
možnosti
JK

Tak pan Ševčík byl bizarní osobou už dávno před tím, než vznikla Trikolóra a něž Rusko napadlo Ukrajinu a je samozřejmé, že si jeho kontroverzních výroků novináři zvlášť v této době všímají. Ovšem nazývat to "honem na čarodějnice" mi připadá velmi přehnané. Nebohé ženy obviněné z čarodějnictví byly mučeny a upalovány. Děje se něco byť jen vzdáleně podobného panu Ševčíkovi? Příznačně však je, že jste mu honem "přispěchal na pomoc".

20 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Teď jste se dopustil pěkného faulu:

"V případě fotbalisty by pro to, zda bude či nebude v nějakém klubu hrát, neměla hrát rozhodující roli jeho národnost, ale výkony na hřišti."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786413

Tady snad nejde o národnost hráče, ale o jeho postoje. Když už jste tedy chtěl něco takového napsat, mělo tam být "...neměl hrát rozhodující roli jeho vztah k agresi Ruska na Ukrajině, ale výkonnost...".

6 0
možnosti
HV

H84o94n96z59a 31V38r66á81n51a

21. 4. 2022 15:09

Nu a jaký je jeho vztah v agresi Ruska na Ukrajině? To je jasné z nějakého netleskání? To je jak odsuzování fotbalistů co si neklekli kvůli BLM .

6 3
možnosti
PB

.... tak řešení bych možná měl,- všecky, co sou málo progresivní, neliberální, jdoucí proti gender a mají ten "špatnej" názor a pohled na svět, bych za trest propustil z roboty,- nóóó, a ti vostatní, s tem jediným "správným[>-]" názorem, by na ty pomýlený - ale bezpříjmový, museli ze zákona makat!,- ...... si teda nejsu jistej, ešivá to nejni něco proti lidskejm právům, ale za pokus to určitě stojí, žejo?!

1 1
možnosti
JD

Nedobře píšete pane Nožičko!

Karma! R^

7 1
možnosti
Foto

Dorazil dvorní roztleskávač;-D

11 0
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik