Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Zeman je pro mne zradce, to, co predvadi neni fer, ale jak nekdo oplati stejnou minci, tak by najednou zaloval, chudacek

5 8
možnosti
Foto

Přesně, na to jsou lidé jako Havel nebo Nožička velmi citliví, když někdo dělá to, co oni sami.:-)

0 2
možnosti
VS

Dovolím si jednu tapetu:

Je to nepěkné, rozšiřovat o někom nepotvrzené, případné lživé informace, že?

Ale co když ten dotyčný prohlásí, že si je naprosto jist, že četl lékařskou zprávu a informace o Zemanově nemoci tam byla vlevo dole?

6 0
možnosti
JN

Viz druhý odstavec mého blogu.

3 0
možnosti
Foto

H42a44n46a 14V41l59k68o29v61á

12. 11. 2017 20:13

Víte, říkala jsem si - zase někdo jede po Zemanovi a on si o to vlastně říká ...i když nesouhlasím z principu....

ale tenhleten pán je z Žít Brno což je úplně jiná (mimózní) level. Zprofanovali v Brně co se dalo - od divadel po sport - a čekáme jen na komunální volby aby odešli.

Je to na delší příspěvek, Brňané asi ví o čem mluvím.

7 0
možnosti
JN

Tak snad Brňané zvolí příští rok v komunálních volbách lépe...

3 0
možnosti
Foto

to co se děje není košer ale sám Zemna tohle neetické chování v naší společnosti hodně podpořil vlastnímu skutky

pokud se někdo uchází o nějaký úřad nebo práci - a zejména pokud se jedná o tak významný post jako prezident republiky-tak jehozdravotní stav hraje velkou roli

8 0
možnosti
JN

S tím samozřejmě souhlasím. Ovšem smyslem blogu bylo říci, že je hyenismus, pokud někdo o druhém prohlašuje, že má rakovinu a není to pravda (případně takovou zprávu nemá ověřenou z důvěryhodných zdrojů).

3 0
možnosti
Foto

Tak pokud nevadila rakovina plic u Havla, něměla by jiná těžká choroba vadit ani u jiného prezidenta.

Havel přišel o půl plíce v prosinci 1996, ale přesto ho v lednu 1998 (tedy o rok později) za veselého pískotu paní Havlové zvolili. Už v únoru téhož roku měl velmi vážné problémy s dýcháním a v dubnu 1998 málem umřel na náhlou příhodu břišní. Promarodil velkou část svého funkčního období, k haprujícím plícím se přidávalo i srdce....

Havlovy absence se ovšem některým politikům mohly hodit.

Zdroj k osvěžení paměti:

https://zpravy.idnes.cz/prilohy.aspx?y=zpravodaj%2Fhavel_nemoc.htm

https://cs.wikipedia.org/wiki/Volby_prezidenta_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky_(1993%E2%80%932008)

13 3
možnosti
EH

E66v44a 19H95o76r22o50v98á

12. 11. 2017 17:54

Před lety moje matka ve věku cca 50 let podstoupila redukční dietu vyztuženou fenmetrazinem - pod lékařským dozorem. Za 6 týdnů zhubla ze 70kg na 50 kg, tj. 20 kg. Každý, kdo tohle nevěděl, ale jen ji viděl, byl přesvědčen o tom, že je těžce nemocná. Povadlá kůže, kruhy kolem očí, oblečení na ní viselo, než si pořídila něco nového. Podotýkám, že nikdy ta kila zpět nenabrala, kůže se zcvrkla, celkově to dopadlo dobře. Žila pak dalších 26 let, byť se dočkala i té cukrovky, aniž by byla obézní, a dietu držela celou dobu do konce života. Byla bych s tím Zemanem na vážkách, proč tak shodil.

6 0
možnosti
JN

Nu tedy, s fenmetrákem měla Vaše máma velké štěstí, že to dopadlo jak píšete, a ne mnohem hůře.

0 0
možnosti
JB

J87i67r76i 84B19o49r

12. 11. 2017 17:15

Jak si můžete dovolit napsat že zdravotní stav našeho prezidenta není dobrý.To je hyenismus. Copak jste nečetl opakovaná jeho prohlášení i jeho lékařů?I když pije víc než předtím,tlak dobrý,cukrovka pryč,prostata panice.Akorát Nožička zlobí.Opravuji nožička.

4 1
možnosti
Foto

Nožičky, když už. :-)

3 3
možnosti
VS

Zdravotní stav je absolutně soukromá záležitost bez ohledu na to, je-li někdo prezidentem republiky. Můj názor.

3 2
možnosti
Foto

Hyenismus? Trápí vás osud vašeho parazita? Hyenismus se děje dnes a denně ve směru stát versus soukromý vlastník.

2 4
možnosti
MB

Souhlas, zlo a hyenismus má různé formy, např. 30 případů Miloše Zemana, viz http://forum24.cz/30-pripadu-milose-zemana - výběr zcela široký - možno si vybrat - Jen ukázka, ad 9). Kontroverze volby. Po prezidentské volbě Nejvyšší správní soud konstatoval ve své zprávě o neplatnosti hlasů, že Zeman jednal protizákonně, když se dopustil několika lží na adresu protikandidáta Karla Schwarzenberga. Výrok soudu ! :

"V nyní projednávané věci se soud ztotožňuje s názorem navrhovatele, že řada tvrzení M. Zemana se mnoha lidem mohla jevit jako nekorektní, demagogická a některá dokonce lživá. Jak plyne z dalšího textu, M. Zeman a jeho tým využívali různé způsoby, jak si na svoji stranu naklonit veřejné mínění a naopak co nejvíce poškodit svého protikandidáta". Spis - Vol 16/2013 - 62 ... Souhlas, zlo a hyenismus má různé formy - má vůbec nějaké meze !? ... :-)

7 1
možnosti
MB

To je dobré ! Tady už se hlasuje, i proti usnesení Nejvyššího správního soudu ! Zřejmě nějaký lidový tribunál, hurrá ,staré dobré časy se vracejí ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik