Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"... kdo z rodičů chce vidět ......, nechť se dostaví do divadla mého syna...":-)

0 0
možnosti

Malý Hrušínský je protirežimní "rebel". Zkritizuje cokoliv řekne Babiš, Zeman, Hamáček, Klaus. Na dotace 80 miliónů pro své divadlo od tohoto režimu jaksi pozapomněl. Škoda, že nebyl takovým rebelem za komunismu, naopak, byl težimu servilní až na půdu. První běžel podepsat Antichartu, vůdčí člen SSM, SČSP, kandidát KSČ, komunisty nejobsazovanější herec.....

3 0
možnosti

Jsou lidé schopní - jsou i všehoschopní.

0 0
možnosti
Foto

J47a12n 52P97a26l25l87a52s

14. 3. 2020 1:21

Dobrý večer, mě by spíš zajímalo, jestli z pana Hrušínského mluví nenávist, nebo pravda a láska. Nějak mi to začíná splývat.

4 0
možnosti

To je tím, jak z něj sálá to sluníčko takovou silou lásky a "návisti", že přebije ty ostatní kladné vlastnosti.

0 0
možnosti

Každému normálnímu člověku muselo být od začátku jasné, že za tím vším stojí ne Babiš (to je jen loutka), ale Čína, která vyvinula koronavirus ve snaze umlčet kritiku divadla Na Jezerce.

15 1
možnosti

A hrdinný pan ředitel jako pevná kotva v rozbouřeném moři bojuje proti hydře kapitalismu a vede své ovečky k vítěznému konci. Jen aby to nebyl - místo vítězného - obyčejný konec.

0 0
možnosti

Čtu naštvané příspěvky. Se slušným vyjádřením naštvanosti souhlasím. Myslím ale, že nejvíce naštvaní mají být kolegové té umělecké postavy. Myslím, že společně s panem Hřebejkem nadlouho zadělali na nedobrý úsudek o té branži jako takové. Na tribunách se mnozí exhibovali za "regulovanou" migraci a za jiné radikální změny - za peníze daňových poplatníků. Teď opět započali boj o budoucí kompenzace (těch samých poplatníků) a křičí urputně a jako první, aby se na ně nezapomnělo.

15 1
možnosti
Foto

Mám také jasno, Hrušínský Jan je kretén 1. třídy.

7 1
možnosti

Mám návrh. Co takhle vyhlásit bojkot divadla Na Jezerce.Pan Jan /píši jen Jan protože to vážené jméno které nosil jeho otec který se obrací v hrobě si pan Jan nezaslouží nosit/ by si to zasloužil,je přece mnoho jiných divadel kam se dá jít.Já tam už opravu ale opravdu nepůjdu a radím to všem. Ukažme panu Janovi co si o něm myslíme my jeho diváci kteří ho živíme.

7 1
možnosti

Je to jedna z možných reakcí, protože si nadlouho zadělal na nedobrou pověst. Premiéra neustále vyzývají k demisi. Myslím, že by po tom přitroublém prohlášení o ní měl zvažovat sám pan umělec.

6 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Hrušínský to přehnal, o to žádná. Na druhou stranu nepochybuji o tom, že Babišův hlavní zájem je vytřískat z koronaviru maximum pro sebe, zejména politické body, jako ostatně ve všem. Jemu se ta epidemie náramně hodí, na únorovou sekeru 27mld. v rozpočtu se už dávno zapomenulo a 3 ciferná sekera, která nás čeká na konci tohoto roku se hodí na virus a karavana jede dál. Teď se přesně naplňuje ten scénář, že v době růstu má stát tvořit rezervy, aby až přijde krize, bylo kde brát. Jenže místo toho vláda ANO zvýšila mandatorní výdaje a státní rezervy prožrala, takže to bude parádní průšvih. On by byl i bez viru, jen ne tak velký a byla naděje, že to Babiše alespoň oslabí, ale díky viru a skvělému PR, které by mu mohl závidět i Trump, z toho Babiš vyjde opět jako vítěz.:-(

1 12
možnosti

Vy byste se, se svým uvažováním podomního zlodějíčka, do té bandy politiků hodil.

4 1
možnosti

Kouknou, pane Nožička, voni tomu, na rozdíl vod pana Hrušínskýho, kerej je chytrej, vůbec nerozumějí. Agentura "To je přece jasný" totiž uvedla, že koronavírus byl vynalezenej v Agrofertu loni v říjnu.

V listopadu ho vodvezli tajným vládním letadlem do Číny.

V Číně se vobjevil 1. prosince a 1. března už byl u nás (Číňani ho poslali skrzevá Českou počtu, takže to chvilku trvalo).

A 13. března už pánovi Hrušínskýmu zavřel divadlo, to nejvýznamnější a nejdůležitější v celý zemi.

To je jasnej politickej komplot a že voni tomu nerozumějí, to už je jejich potíž.

Voni jsou totiž, pane Nožička, zakuklenej kryptožidobolševickofašistej kremloid, kerej napadá všecky ty slušný sluníčkový lidičky, keří dobře vědí, že sou lepčí než voni. A voni jim to nedokážou vodpustit.

(ale že sem jim to nandal, za to bych sem moh ́ vod pana Hrušínskýho dostat nějakej ten bilet zadarmiko, co myslejí?)

10 1
možnosti

Máte naprostou pravdu, měl bych se nad sebou opravdu zamyslet... :-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik