Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebudu řešit jestli je zákaz hospod správný či ne, ale nepřestává mne udivovat kolik lidí je ochotno pana Kalouska obhajovat. Jednou je daný zákaz chodit do hospod pokud nejste personál a tím to hasne. Je jedno jestli jste ministr, poslanec, mistr či zedník. Pokud to nevydrží ať se v té restauraci nechá zaměstnat a má vyřešeno.

1 0
možnosti
BM

Že prý má problémy s prostatou.

0 0
možnosti
MK

Nelze též opomenout důvody návštěvy restauračního zařízení.

Na jedné straně utajené jednání bůhvíočem ministra zdravotnictví a Faltýnka a bůhvíkohoještě pod rouškou tmy a mimo zraky veřejnosti, na straně druhé Mirďa měl "žížu" a dal jedno od cesty.

2 0
možnosti
RK

R92a87d12e60k 73K28o77h51u79t

6. 11. 2020 11:44

Utajená jednání bohužel nejsou zakázaná... Kalousek také myslím nekritizoval utajené jednání, ale návštěvu hospody v době, kdy to bylo zakázáno.

0 0
možnosti
JSS

Už nemáte o čem psát.... Kalousa už to v konírně nabavilo, tak odskočila hodil si pivko. Co na tom?? To už nemůže se vymočit a popřát si. Zmlkněte - je to pod úroveň učitelíku!

1 5
možnosti
JN

Vy jste dle vašeho vysoce inteligentního komentáře opravdu ten pravý, který by měl hodnotit něčí úroveň... :-)

3 0
možnosti
ŘK

Hádám, že všichni co tady obhajují Kalouska tím, že on není ministr zdravotnictví, že on ty celoplošné zákazy nenařídil, že se omluvil, že to není prostě to samé, co udělal Prymula atd. atd... Tak věřím, kdyby takhle načapali na pivku Babiše nebo Zemana, tak budou mezi prvními, co by se dožadovali vyvození osobní odpovědnosti a omluva s desetitisícovým příspěvkem by to určitě nebyly ;-).

4 0
možnosti
TT

Kalousek sice nebyl tím, kdo zákazy vyhlásil, nicméně vsadím gatě, že Kalouskova strana na místě Anofertu s Mirdou tentokrát jako ministrem zdravotnictví by zakazovala zrovna tak. Všechny partaje ve sněmovně se totiž dohadují leda tak na detailech zákazů.

Takže když to Prymulu stálo křeslo ministra zdravotnictví, měl by se Kalousek vzdát křesla poslance, aby prokázal (samozřejmě neexistující) čest. ;-)

0 1
možnosti
PK

P88e72t51r 39K66r52á15l

5. 11. 2020 15:16

Kdy bude mít demoblok tiskovku?

4 2
možnosti
RK
JP

J40a16n 53P10o79l83á63k

5. 11. 2020 13:12

Karma! I za připomenutí o komunistech

3 0
možnosti

Když za to ostře kritizuje jiné, vyčítá to jiným a sám vyzve k dodržování pravidel tak je to obrovský fail a pokrytectví. Může tam být bažení, které opomíjí PR následky. To znamená, že je tam možná ten alkoholismus. I jeho postupné odcházení z politiky tomu nasvědčuje.

2 0
možnosti

Aha, tak já taky mohu chodit do restaurací a pít tam alkohol, neboť to bylo nařízení ministerstva zdravotnictví a já jsem ho nenařídil. A je jedno, zda jsem to dříve u jiného prohlásil za strašný prohřešek a papaláštví

9 1
možnosti

Tak se kalousek hájí ...u něj to tedy papaláštví není a jak to, že to tak nesmiřitelně kritizoval?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik