Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučil bych panu kolagovi, ať se podívá také na sesterský web Lidovek Česká pozice a dá si vyhodit soupis článků daného autora. Méně šachů a více politiky.

0 0
možnosti

M28i43l62a24n 76N72e26t53r75h

22. 12. 2020 5:06

A co jste čekal ? Že druhý den po ovládnutí ČT zkrachuje ? Ztráta posledních zbytků nezávislosti probíhá plíživě, stejně jako kdysi získávali moc nacisti i komunisti. Zajímavé, že Vám nevadí pomatené blábolení a především úmyslné lhaní Lipovské.

3 3
možnosti

ČT jako "veřejně právní" medium měla být zrušena už dávno. Rv

3 1
možnosti
Foto

Zrušena ne, měla být privatizována, to by úplně stačilo. Nechť si s ní soukromý vlastník naloží po svém.

1 0
možnosti

Je to rebel!

Jinak karma, také bych rád viděl do hospodaření se sedmi miliardami a na tom mi rozhodně nic babišovsky politického nepřipadá.

Jen ještě k té objektivitě ČT: tu i s poctivostí ztratila před lety v rumlově spacáku.

Hezké Vánoce!

8 1
možnosti

Děkuji a hezké vánoce i Vám!

1 0
možnosti

ČT dlouhodobě okatě straní ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Pirátům a STAN. Takže o jaké nezávislosti ČT to autor článku píše? Buď se nevyzná vůbec ve své práci a nebo je sprostě lže!

2 1
možnosti

Pane Nožičko já vám fandím, ale tyhle články jsou trochu zbytečné. Problém českých novinářů je ve značných osobních animozitách mimo jiné zejména vůči různým politikům. Přínos jejich komentářů je v takovém případě nulový. No a to je i případ pana Šafra, který Babiše nenávidí a naopak to nebude lepší. Výsledný komentář nemá jako v tomto případě žádnou hodnotu. Jediné řešení je to nečíst. Proč podporovat takovou novinařinu, proč je někde citovat? To je velká chyba.

3 0
možnosti

V názoru na pana Šafra se s Vámi shodnu, ještě bych dodal, že on zdaleka nenávidí jenom Babiše. Ale byť jeho význam je dnes vcelku zanedbatelný např. oproti období, kdy byl šéfredaktorem MF DNES, myslím, že občas na něj reagovat smysl má. Už jen proto, aby si lidé udělali obrázek o tom, nakolik fanatičtí dokáží někteří "nebabišovští" novináři být.

3 0
možnosti

J64a38n 14P52a36v18l18í21k

21. 12. 2020 11:21

Doporučuji zejména panu Nožičkovi článek Ondřeje Neumanna: Nový šéf Rady České televize Matocha porušuje zákon i novinářskou etiku a lže. A jenom panu Nožičkovi doporučuji, aby vždy preventivně přehodnotil své dojmy v opak, neboť pak se nebude tak spolehlivě mýlit.

4 1
možnosti

Na druhou stranu, pokud se mýlí s dostatečnou spolehlivostí, jsou ty informace také vlastně spolehlivé, i když negativně.

1 0
možnosti

Mohu ubezpečit všechny diskutující i autora, že věkové skupině pod 45 let se na televizi dívá minimum lidí. Je to trochu obstarožní médium. Sledují se pořady a zprávy na internetu. Dopad vysílání České televize je tak mnohem menší, než si myslíte.

3 0
možnosti

Proto se všude tolik probírá, co tam kdo řekl.

0 1
možnosti
Foto

Pane Nožičko, věřím, že jako věrný obdivovatel Martiny Sáblíkové patřičně zareagujete na tento článek:

https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/martina-sablikova-vanoce-cukrovi-rychlobruslarka-sport.A201216_121551_sporty_malu

0 0
možnosti

Pane Ireine, já jsem přesvědčen, že Martinu Sáblíkovou za to, co všechno ve světě sportu dokázala, obdivuje mnohem víc lidí- nejen já.

Byť je samozřejmě možné, že Vám či některým jiným spíše imponují ženy typu Markéty Pekarové či Miroslavy Němcové, ovšem s tématem blogu tohle myslím nesouvisí. :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik